kan een mens vliegen?

 

Een mens hoort niet te vliegen! Niet zoals vliegen, muggen en andere vliesvleugelige insecten. Als ik zou kunnen zou ik willen zijn als een vogel die zich afzet en zweeft over het meer en bovenuit kijkt naar de vissen in het water, de spelende kinderen, de vechtende volwassenen en de oorlogvoerende allebei. Af en toe een kogel ontwijkend zoevend door de lucht. Heerlijk moet dat gevoel zijn. Als ik kon vliegen maar ik ben een mens en dat hoort niet te vliegen…Een mens is plomp en zwaar en als hij zich afduwt gaat hij nooit ver genoeg de lucht in. Nooit ver genoeg. Altijd te dicht. Bij diegene die ons tegenhoudt om te vliegen. Het mag niet zijn dat een mens kan vliegen in wat voor manier dan ook.

 

1 Comment

  1. ik kan wel vliegen vlieg zo wat elke dag naar mijn werk weet je hoe ik vlieg met mijn heele lichaam ik consetreer me en stijg de lucht in je moet wel genoeg energie hebben wand anders kom je niet de lucht in gr matit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s