verscholen vriendschap.

 

ben zelf groot gebracht met het idee dat je echte vrienden op één hand tellen kan. Daardoor stond ik altijd heel wantrouwig tegenover vriendschap. Zelf heb ik dan ook nauwelijks vrienden en ik vind dat niet erg. Ik merk alleen dat de mensen rond me vele vrienden hebben, weet alleen niet of het echte vrienden zijn?

Een heel goeie vriend van me is vorige zomer overleden. Ik besefte dat hij een echte vriend was zonder dat ik het ooit geweten had. Soms zit vriendschap wreed verscholen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s