VANHOUT

Met mijn spelers in Leopoldsburg ben ik begonnen aan ons VANHOUT project, dit project laat zien dat kwetsbare mensen sneller aan touwtjes hangen en gaan we opzoek naar hoe je je kwetsbaarheid kan behouden en toch doorgroeien. We zetten een lange zoektocht op om ons zelf de kans te geven ons verhaal zo ver mogelijk uit te benen. Voor dit project ontsnappen we aan de banale definities die een maatschappij en zeker een overheid op dit project wil kleven en creëren we onze eigen utopische en subversieve wereld evenwel in de veilige cocon van het theater. Dit project is weer een stap in ons verhaal dat duidelijk maakt dat mijn spelers en ik niet aan psychotherapeutische acupunctuur doen of gezellige fluisterhoekjes inrichten maar een plekje zoeken waar we waardig en op humane wijze als echte mensen worden aanzien. We houden jullie op de hoogte!VanHout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s