Nerven, 25 & 26 mei 2013

Nerven kennen we uit de natuur als vochtgeleidende aders en verstevigingslijnen in het blad, die meestal duidelijk te zien zijn op het bladoppervlak. Zo is ook het werk van de totale ploeg van Opening Doors steeds duidelijker te zien in het artistieke veld.

Net als de natuur gingen de spelers van Opening Doors op zoek naar het begin van hun bestaan; het duistere aftasten, het niet weten, het beschermen van jezelf tegen je medemens…. Handelingen en vragen die op het eerste zicht een logische verklaring hebben maar door de spelers van Opening Doors via beeld, taal en zang in een ander perspectief worden geplaatst. ‘Nerven’ is een fundamentele voorstelling over het anders zijn in deze wereld. Anders maar daarom niet minder noodzakelijk dan u of u of ik.

Tickets en info: ccleopoldsburg.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s