seizoen 12 -13

Is er een ritme in geven en nemen? En moet een geschenk altijd worden ontvangen? Als ik met mensen werk zijn er heel veel mensen die geven zonder dat er iets wordt gevonden –laat staan oplossingen gezocht – of iets met geweld genomen. Ik houd alleen een uitnodiging voor en samen plaatsen we het dan in een ruimte en krijgt het karakter. Wat ik fijn vind is dat sommige gevers het niet alleen voor zich houden maar datgene wat ze samen gegeven hebben weer delen met andere. Helaas zijn er ook mensen die aanspraak maken en regels opstellen om zo goed mogelijk te geven en zichzelf in een staat van eisende dankbaarheid zetten. Dat zijn slechte gevers. Daarom blijven we aarzelen en zet ik in dit seizoen in het teken van de ritardando een aarzeling;  geduld, een langzaamheid, de dingen laten rijpen tot de volheid van hun betekenis. Dit seizoen beginnen we vanaf 30 augustus 2012 met HARTEKOP voor HETGEVOLG uit Turnhout. Blijven we werken met onze groep  van OPENING DOORS uit Leopoldsburg waar we 13 november 2012 in Amsterdam spelen met de voorstelling “HOE ZIET DE WERELD MIJ?”. Begeleid ik individueel Dirk en Jasmien in hun zoektocht. Zijn er drie grote schoolprojecten in Wilrijk, Kortrijk en Lommel.  Hier en daar spelen we de laatste voorstellingen van ALLEMAN. Staan er heel veel wat boeiende ontmoetingen op het programma in workshops en lezingen.  En zijn er twee projecten bij productiehuis Zeelandia uit Middelburg, twee projecten met een dichter van de ziel, Bram Kwekkeboom.  COUPURE gaat op 21 november 2012 in première in Middelburg (NL). Ik houd u op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s