zomeracademie 012 is voorbij.

Voor het tweede jaar op rij gaf ik op de zomeracademie in Dworp een workshop, een organisatie van DE VEERMAN en Destelheide. In deze zomeracademie kan je je niet vestigen, geen wortel schieten in de aarde, geen vaste plaats zoeken voor zichzelf en het zijne, zelfs je eigen identiteit kan je er niet bevestigen want niets is er identiek. Je kan er verwonderd zijn maar meer dan dit  gevoel is er een scala van mogelijkheden zijn en ervaringen. Er zijn graden van hevigheid van lichte verwondering via verrassing, verbazing en verbijstering tot aan ontzetting en ontsteltenis toe. Afhankelijk van wie je bent. Ook dit jaar was het een intensieve week waar het hele scala en daar voorbij passeerde omdat niks er vanzelfsprekend is alleen datgene waar niet over gedacht wordt. Afbeelding

 

 

3 Comments

 1. Het is niet nodig om hier rond te draaien, het is niet nodig om het verhaal te verdraaien. Het is alleen nodig om verder te graaien, verder te graaien naar meer. Naar waar 13 1 werden, waar geen onderscheid meer gemaakt werd. Alleen nog maar verder gekeken werd naar meer.
  Caroline xxx

 2. en dat vooral door de geslaagde kruisbestuiving van een groep “echte” mensen gecoacht door een man die SAMEN met hen op een bijzondere manier zoekt naar het uitdrukken van indrukken
  merci ! Stefan
  (de desserts komen wel wat laat in mijn leven)
  XKris (het wijzerke)

 3. Ik kan je daar alleen maar in bij springen Kris :). Die echte mensen die samen op pad gingen, gecoacht door een heel bijzonder man en een heel bijzondere vrouw 🙂 Stefan, Marit nen dikke mercie, aan al de anderen van ons groepke : ook ne dikke mercie xxx Caroline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s