kijken naar geheimen en buiken in Leopoldsburg.

Vandaag kwamen de ouders van onze studenten uit Leopoldsburg een kijkje nemen op “de open repetitie”.  We lieten hen kijken maar niet vanuit de hoogte, onze studenten speelden vanuit hun buik en vertelden dat hun geheim “sex” is en “oei oei” en ook “hun geheim” en dat daar niemand iets mee te maken heeft.  Samen lichtte we een tipje van de sluier maar laten alles zien in de maand mei van volgend jaar in cc Leopoldsburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s