fijne reactie van Dirk.

“Mag ik even uw aandacht. Brulde de snotaap in me. Ik genoot van het moment.

Omringd door “schoon” mensen. Ondergedompeld in fijne energie. De regendruppels kondigen nog meer nattigheid aan. Het deert me niet.

Ik ben een sexy 50tiger, die zich amuseert. Vlot in de word snel en intens ik geraakt door de puurheid van vele kunstenaars. De ZomerDworpelingen ! De nachten zijn hier korter dan thuis, intenser ook. Ik belde net mijn vrouw en kon niet anders: “lieve schat, ik vergat je te missen, ik hoop voor jou hetzelfde”. Ze had een fijne week zonder mij De Nokia seinde haar lach in mijn hart. Wat voelt dit warm.

We hebben hard en hartelijk gewerkt, gespeeld, geschreven, geblogd, gelachen.

Veel gelachen en bijgeleerd. Ankering, schrijven en spelen vanuit je eigen kracht en lichaam!

Het lijkt theoretisch. We deden het met zijn 9, neen 10. We gingen verder dan onze veilige zones en dat deed deugd!

Stefan Perceval, over deze man is nog té weinig gezegd. W eren hem, maar maken geen Goeroe,van deze oerman. We prijzen hem,maar een god, neen da’s overdreven. Maar danken, meer dan eens, da’s ‘tminste wat we kunne. Merci Stefan. Tot gauw, heel gauw. tot Blogs : We vertellen het gewoon voort, met al het stromen in ons lijf. We zullen je missen. Je subtiele aanpak, je zwans, je oprechtheid en voor je respect voor alles wat we in ons hebben. Bedankt om mee achter de muur te kijken. Merci Man.”

Dirk Elsen.

3 Comments

 1. lieve schatten van de zomerklas
  de eerste regel
  scene 4 in space kristien op de grond iedereen vrij ernstig en ongerust bewegen als astronauten in slow motion
  …en word helemaal warm vanbinnen
  man wat deed het deugd om te voelen wat zo diep verstopt zat
  ik zie de jef op zijn fietske rondrijden helemaal in overdrive om 3 uur smorgens moe uitgeput maar OOOOOO zo gelukkig
  prince nonchalant heupjes los opkomen voor een uitzinnige massa
  miranda van het autistenklasje stralend met grote ogen
  ik zie uwe pa zitten op de 1ste rij denkend da’s zijn mijn lijnen da komt uit mijne zoon ma niemand heeft hem ooit geleerd om achter de muur te kijken gelukkig voor u het is uw kracht geworden
  terwijl zingt elbow en denk ik
  die marit heeft dikke chance met zo ne vent en
  de jef heeft de beste pa van de wereld
  nee tis er nie over tis echt love you knuffel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s