ik weet dat ik niet mag vloeken.

In “Gezjost” speelt Maarten mee. En Maarten is heel ver familie van me, hij is de schoonzoon van mijn meter die op haar beurt dan weer de dochter is van mijn tante, de zus van mijn moeder. En Maarten heeft een paar jaar geleden een hevig accident gehad, omver gereden met zijn fiets door een 4×4 op een kanaaldijk waar normaal gezien geen auto’s mogen komen …. Maarten was leraar en is nog steeds een ongelofelijke vent, man en  papa van een pracht van een zoon maar mag geen leraar meer zijn omdat hij volgens één of andere commissie niet in staat is om nog les te geven. Maarten speelt nu mee met “Gezjost” en doet dat op onnavolgbare wijze en  laat zien dat hij zich prachtig kan uitdrukken; in beelden en woorden. Maarten is begin dertig en wordt nu gedwongen om zijn passie; het les geven,  opzij te zetten en dat vind ik wraakroepend. Dames en heren van de administratie van de kabinetten van ik weet niet wie of wat; WAKE GODVERDOMME UP en doe hier iets aan want, godverdomme, ik weet dat ik niet mag vloeken maar, godverdomme,  een mens die een wil en passie heeft mag je niet vergeten dat moeten we allemaal weten dat mogen we nooit vergeten! Of kom gewoon naar “Gezjost” kijken.

2 Comments

  1. Wel ik kom zien en ben gewend dat er steeds veel volk mij volgt, of is dat wat narcistisch…
    ’t ga schoon zijn.. en ik wil er bij zijn ! Met mijn madam!

    Dirk

  2. Ik begrijp je 200% en hoop dat de mensen die dit moeten lezen het ook lezen en “begrijpen”. Soms worden er zo oneerlijke beslissingen genomen op basis van……wat ????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s