tegenspraak en verwondering.

Deze week was ik gastdocent op de zomeracademie 2011 in Dworp, een organisatie van “De veerman”, Vormingscentrum Destelheide en vele andere partners. Er wordt een brede waaier aan disciplines aangeboden, die alle als inhoudelijke bindende factor de verschillende gastdocenten hebben, hierdoor wordt een heel breed publiek aangesproken dat groter is dan de traditionele bezoekers van de vele kunstencentra in wat voor vorm dan ook. Het was een intense week die in mijn geval bestond uit een uitwisseling van inspiratie. Het is fascinerend te zien hoe verschillende expressievormen en culturele codes naast elkaar staan of zich met elkaar vermengen.Het is een broeinest van verhalen, tegenspraak en discussie, van verheldering en verwondering. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s