er is een verschil tussen kijken en zien.

De woorden, beelden en gedachten van de mensen waar ik deze dagen bij ben overspoelen me, het voelt heerlijk. Het gaat over broden en moorden. Overspoelt worden, anders zijn en toegeven dat je graag de flair leest, heksen en vergeten plekken op lichamen. “Wanneer je tot aan je enkels in je regenput staat. Dan was ik er graag bij geweest.” , fluistert een vrouw. “Er komt een moment dat je het heft in eigen handen moet nemen. Dat moment kwam er vijf jaar geleden. Sindsdien is er weinig verandert.”, zegt een andere vrouw. “Er is een verschil tussen kijken en zien.” En dan kijken ze me aan en ik geniet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s