Wat is er achter de muur?

In de ruisende stilte van de zomeracademie 2011 begeleid ik deze week een groep bezielende mensen die allen opzoek zijn naar manieren om zich uit te drukken. Je wordt stil van hun schrijfsels, verhalen, kreten en gedachten. “Wat is er achter de muur?”, zei Wannes van de velde tegen me toen ik de eerste week van mijn studies aan de Studio Herman Teirlinck wilde stoppen. “Daar moette mee bezig zijn, Stefan!”. En gelijk had hij. Of ik nu werk in theater, workshops begeleid, jongeren coach, de vraag blijft; “Wat is er achter de muur?”.

1 Comment

  1. Achter de muur is er een niueuwe horizont met eindeloze ontdekkingen van je zelf en zelfkennis is de hoogste wijsheid. Succes Stefa n!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s