plastic zakske

Het plastic zakske vliegt tussen een regenbui en wat verloren gewaaide wind over de straat waar iemand in een blauw velouren pak het vangt en de drol van z’n hond in draait. Een zelfde plastic zakske word door een zwerver gevuld met water en hij roept:”ook dit is drinkbaar!”. Een plastic zakske draagt de netjes gesmeerde boterhammen van een winkelbediende om dan morgen hetzelfde te doen. Een  plastic zakske is niet alleen maar een plastic zakske het kan ook een schatkist van geuren zijn of een kotszak of een zak om over je hoofd te trekken of om te schuilen of zoals we gewoon zijn, weg te gooien. Koester je plastic zakske.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s