kok in de Colruyt

Aan de kassa van de Colruyt zegt de kassier dat hij eigenlijk kok van opleiding is. En dat hij een paar jaar  bij Colruyt heeft gewerkt om z’n productkennis op te vijzelen.  “Nu weet ik wat de mensen eten en straks ben ik terug mijnen eigen baas in mijn eigen keuken. Gedaan met twee ton per dag tillen zonder welke “bedankt” dan ook.”. Ik wens hem veel succes toe en zeg dat ik ook van opleiding kok ben maar uiteindelijk toch acteur ben geworden. “Kwestie van mijn productkennis op te vijzelen.”, zeg ik lachend. “Ja, het gaat ook voor mensen en dat vergeten ze hier.”, roept hij me toe terwijl hij al naar de volgende klant gaat. En daar heeft hij absoluut een punt. Het gaat over mensen….en dat vergeten…ze…hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s