het gerugde lichaam

Het gerugde lichaam strekt zich en hangt naar voor. Het kronkelt als een slang, een cobra die na de vergeving wraak neemt. Het gerugde lichaam wacht en wekt op tot de afspraak er is. Het gerugde lichaam zakt in elkaar bij het horen van de eerste woorden. Het gerugde lichaam doet z’n jas aan en vertrekt. Wat is het verhaal van het gerugde lichaam?  Rug. Ruggen. Gerugd. Het gerugde lichaam. Meer dan woorden zingt het z’n verhaal, altijd achter. Klaar om te ontvangen. Het gerugde lichaam  maakt ons klein en groot. Mijn gerugde lichaam buigt voor de kou. Ik wou dat ik het meer beschermen kon en duw mijn hoofd in haar schouders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s