een positief antwoord omdat je niks verwacht.

Soms schrijf je; “in de hoop op een positief antwoord.” Elk antwoord is dan goed als je niks verwacht. Zo is dat nu ook met mijn lief. U weet wel, ik ga met haar trouwen. Nooit heb ik me afgevraagd waarom ze verliefd is op me. Als ik er over nadenk veronderstel ik vanalles maar dat doe ik niet. Stel dat ik het zou doen zou ik me kunnen afvragen of ze een voorliefde heeft voor oudere mannen? Dat zou zo maar kunnen. Stel dat.Er is een flink leeftijdverschil tussen ons dat mag je niet ontkennen. Wat zoekt zo’n allerschattigste vrouw bij me? Als ik mezelf analyseer zie ik alleen maar een supersnel ouder wordende bijna abjecte manspersoon die stilaan alle verschijnselen van een vogelschrik krijgt. Maar zij ziet het niet. Althans dat beweert ze. Maar als het klopt wat ik van mezelf denk klopt het niet dat zij bij me is. “Je ziet er nog heel jong uit.”, zegt ze dan. Maar dan vergelijk ik graag. Want wat is jong? Abstract gezien zou je kunnen zeggen dat jong nog heel veel details inhoudt die fotografisch gezien heel nauwkeurig zijn. Dat soort jong, zeg maar het fotografische jong heeft zelfs in mijn geval nooit geholpen omdat ik ook op jongere leeftijd al een smoel had om stront op te sorteren (zie hieronder.). Luister, het ontroert me dat zij niet op deze karikatuur verliefd is geworden maar op iets zoals het zelf pleegt te zeggen dat haar als een volwaardige vrouw behandelt. Fatsoenhalve zal ik u verdere details besparen en ook ophouden met deze ziekelijke analyse in de wetenschap dat we enkel voelen wat we voelen en denken wat we denken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s