beelden “eeuwige sneeuw”.

“ Eeuwige Sneeuw” is een gezinsdrama, een antisprookje. De sleutelvraag: hoe vind je het geluk? Door je ogen te openen voor je schrale lot en dat dan te aanvaarden? Door je treurige bril roze te poetsen? Of door blind je droom te blijven najagen? Zoals in elke kerstproductie raakt ook Eeuwige Sneeuw in een fantasiehoos waarvan ze niet langer kan uitmaken wat haar eigen droom en wat andermans werkelijkheid is…het is de beleving die telt.”

De Standaard.

 

1 Comment

  1. Beste,

    Ik ben kleuterleidster en samen met de kleuters ben ik naar een voorstelling van Eeuwige sneeuw komen kijken. De kleuters waren zeer enthousiast over de voorstelling maar vooral over de liedjes, ze proberen ze telkens te zingen maar niemand van de klas kent de tekst nog helemaal. Nu is onze vraag waar we de liedteksten van de voorstelling kunnen vinden zodat we ze in de klas eindelijk eens allemaal samen kunnen zingen (vooral het lied ‘rotzak’ is heel populair)

    Alvast bedankt,

    Juf Kaat en de kleuters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s