cake van geluk.

In het schrijven zit de kracht in je pols of je nu schrijft met een pen of een zwaard. In het spelen zit je kracht tussen je twee oren, een geluk en vertrouwen dat je zelf maakt. Alleen jij zelf kan dat verwezenlijken. Je mag daarvoor ook op niemand anders vertrouwen noch steunen. En toch zijn er soms van die kleine dingen die je verwarmen zoals de cake van de vrouw van Ben. Toen ik Ben nu bijna twee jaar geleden leerde kennen maakte we op de meest onmogelijke plekken theater. Ook toen bracht hij een heerlijke appelcake mee. En vandaag- na een helse week- waren er terug heerlijke cupcakes van Ben’s vrouw. Als kleine schatten koesterden we ze achter de scène en lieten ons meevoeren met de verschillende smaken en geuren. Net voor je op gaat nog even een cupcake proeven en dan hup.Het maakt geluk zo zoet en dat doen ze zeker. Een cake als een klein bouwsteentje naar vertrouwen en geluk. Dank u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s