mijn schoon zus

Zoals jullie weten is An mijn schoonzus. Ze is niet alleen mijn schoonzus. Ze is bovenal een vrouw met haar hart op de juiste plaats. Voorbije zomer mochten we samen met Sien en Marit  “Maria Vaart” maken bij het Gevolg, een voorstelling die volgende zomer terug komt!  Weer bewees An dat ze een fantastische actrice is en een moeder voor de hele ploeg.  En nu is er zus…een tekst van mijn broer Peter en de titel doet vermoeden dat we een fijne reflectie gaan krijgen op het familiegegeven. Ik weet zeker dat mijn schoon zus wederom stenen in de rivier zal verleggen om u een geweldige avond te bezorgen. meer info op: www.driepees.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s