extra schoolvoorstelling van “de leraar”.

Vandaag kreeg ik de vraag of ik een extra schoolvoorstelling van “de leraar” wilde spelen?  Een extra schoolvoorstelling?! Een extra schoolvoorstelling!  Omdat de programmatoren zo enthousiast zijn en vinden dat alle scholen dit moeten zien. Ik ben natuurlijk gevleid dus…een extra schoolvoorstelling.Dus ja, dat wil ik. In februari en maart van volgend jaar (2011) speel ik ook nog enkele voorstellingen in Antwerpen en Gent.  Niet veel en het aantal plaatsen is beperkt dus tijdig reserveren! Meer info: www.driepees.be

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s