de houtworm van het museum voor Schone kunsten in A’pen.

Ben je nieuwsgierig naar het leven in een museum? Dan moet je zeker in de laatste week van september en de eerste week van oktober 2010 afzakken naar het museum voor schone kunsten in Antwerpen. Daar speel ik De houtworm, een tekst die ik zelf schrijf op basis van mijn jonge ervaringen als suppoost in dit museum. Dit alles in het kader van CLOSING WEEKS, zoals de titel doet vermoeden gaat het museum voor enkele jaren dicht om daarna grondig gerenoveerd haar deuren weer te openen en dit zijn de laatste twee weken. Mocht je interesse hebben om dit verhaal bij te wonen, alleen – in groep – met je studenten wees er dan tijdig bij! Meer info vind je op www.kmska.be .

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s