vakantiegeheim

Uit het ruisen van de zee komt de mooiste kinderliefde. In deze periode worden prachtige vakantie – liefdes, – liedjes, – kastelen,- woorden, – afscheidjes, – doden, – tochten, -ontdekkingen, – vergeetsels en nog veel meer gemaakt. En alvorens we terug in de stroom der volkeren mee deinen naar onbekende horizonten is het tijd om stil op een steen te zitten en te kijken naar de geforceerde events waar we dezer dagen mee om de oren worden geslagen. En zal ik een geheim vertellen? In sommige gevallen werk ik achter de schermen mee aan die events omdat het fijn en vooral ontroerend is om al die mensen zo te zien genieten van wat voor hen gekauwd, bereidt, belicht, gesproken en uitgediept is. Ssst, tegen niemand vertellen, hé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s