Ik, adonis.

een model zei me dat haar onderbewuste haar parten speelt als ze opdrachten heeft. Ik zei haar dat ik niet wist of ik wel bewust ben van mijn onderbewuste? Daarop zuchtte ze en ging ontzettend bewust op een andere plek staan. Ik kreeg telefoon en moest een interview geven over het grote avontuur dat me in China te wachten staat. Het model luisterde mee en het interesseerde haar. Ja, ik ga een stuk regisseren in China met Chinese acteurs. Ja, dat is godverdomme uniek en prachtig en ja, ik ben heel vereerd dat de Chinezen interesse hebben in mijn werk. Het model lachte me heel bewust toe en vroeg me of ik haar een zuurpruim vond? Ik zei haar dat ik dat niet wist omdat ik haar niet kende maar dat ik wel mensen ken die behoorlijk bitter door het leven lopen en dat zij – bij zo’n eerste indruk tenminste- redelijk on – zuurpruimerig overkwam. Het model kwam dichtbij. In de zone waar ik van denk nu kom je dicht bij maar het voelde wel prettig.Ze vroeg me of we een uitzonderlijke situatie hadden en of ik dat ook zo voelde? Ik zei haar dat ik weinig voel en zeker in dit soort situaties. Het model en ik werden stil en keken heel lang naar de sterren. Dat deden we heel bewust en het voelde goed. In stilte. De volgende ochtend zwaaide ze me van ver toe en riep dat ik koudbloedig ben! En daar stond ik dan en voelde me als een model.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s