Zomerstruik

Terwijl de laatste zomerstruiken wegzakken in het goudbruin van dit seizoen zag ik in alle stilte een levensjaar voorbij glijden. Het was een heerlijk jaar, voor het eerst sinds lang weer een jaar dat verrijkend was. Geen afbraak maar opbouw. En ik weet dat het misschien gek kan klinken als je 36 bent maar ik ben aan een nieuw parcours begonnen en daar waar angst lang de bovenhand heeft gehad is er nu weer plaats voor een fantastisch pallet van ervaringen,indrukken en emoties.

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s