Smokkelroute voor slapeloze zielen.

Ik slaap weinig. Te weinig om goe te zijn. Te veel om dat te doen wat goe moet zijn. Als er mensen in je zouden kunnen kijken en schrijven en zeggen en maken wat jij allemaal wil schrijven en zeggen en maken terwijl jij even slaapt zou je je dan beter voelen? Als je met je tijd zou kunnen smokkelen dan zouden veel mensen stoppen met roken en inzetten op datgene wat hen nu echt bezig houdt. Of is dat wat we nu blinde ambitie of vraatzucht noemen? Veel van die vraatzucht of ambitie bereik je ook ’s nachts en dan is het maar goed dat je niet kan smokkelen met tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s