Doe Maar Feyenoord!

In deze periode repeteer ik in Rotterdam aan “de Storm”. Onze repetitieplek is in Feyenoord vlak naast de Kuip. Deze hele plek ademt voetbal, alles staat hier in het teken van die kleine hobbelende bal. Een groot metalen gedrocht met een voetbalplein controleert de hele sfeer. Alles is hier gericht op dat stadion. En nu ken ik niet veel van voetbal maar ik geloof te weten dat het al een tijdje niet goed gaat met Feyenoord. Gezellig is het er niet, het is er kaal en efficiënt, zonder al te veel poespas. Enkele weken geleden werden de nieuwe trainer en nieuwe spelers er voor gesteld . Meer dan 30000 mensen lopen aan en af en je merkt er niets van.  Voetbal als onzichtbare, goedgeoliede en manipulerende machine. Een ordehandhaving die je hele reilen en zeilen nauwgezet volgt.

Gelukkig is er Doe Maar en dat past hier voor mij helemaal bij deze kale sfeer. Niet live in de Kuip maar wel live in Ahoy.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s