Praten, praten, praten

Kende die film waar dien eene dien andere kust?
Dan komt er zo’n klein konijn door ’t beeld gelopen en dan kust dat konijn een bloem en dan wordt die bloem opgegeten door nen man die passeert want dien heeft honger en die eet dan die bloem op en dat is echt keiverschrikkelijk om te zien want niemand heeft dat dan door dat die bloem eigenlijk vergiftigd is en dat ge daar dan helemaal tureluut van wordt als ge daar van eet maar niemand ziet dat omdat die bloem d’r uitziet als een echte bloem met blaadjes en alles en dat is natuurlijk film maar dat is wel keigoe gedaan omdat die dat die bloemen maakt iemand is die feeling heeft met de natuur en die wilt gewoon veel kinderen maar zijn vrouw of die waar dat ‘em met samen is die heeft iets aan haar baarmoeder laten doen, gesteriliseerd ofzo, omdat die vroeger iets had met nen truckchauffeur en omdat dat nen truckchauffeur was met een keigrote snor die regelmatig naar huis kwam met raar spikels op zijn gezicht heeft ze dan haar cut laten bewerken met een product met infraroodstralen maar dat is dan mislukt en dat is wat ge dan ziet als ge naar die bloem ziet. Ge ziet een bloem met stengels en blaadjes en in ’t midden allemaal spikels in plaats van zaadjes en ik weet nu niet wat mij gaat overkomen gaan ze subiet mijn bloem proberen te plukken ofzo? Mijn vriendin Wendy die tot vorig jaar bij mij op school zat maar nu zich tot den islam heeft bekeerd en getrouwd is met nen vreemde die hier een verblijfsvergunning wou hebben en waar dat ze een kind en slaag van krijgt zegt dat de liefde eigenlijk iets ongelofelijk schoon is. En toen stampte die baby van die vreemde tegen haare buik in haare buik en ge kon dat zien. En dan mis ik mijn moeder om daar over te kunnen praten want mijn vader is ne rasicst en vindt de films die ik zie idioot en ik vind dat soms ook. Maar ik vind dat eigenlijk helemaal ni erg omdat dat nu zo is. Films zijn een weerspiegeling van wat er in de wereld leeft en de wereld is soms stom, zegt mijn lerares opvoedkunde, die ik wel ongelofelijk bewonder omdat ze elken dag helemaal uit Mol komt om dingen tegen ons te zeggen maar in Mol blijft wonen omdat haare vent daar een job heeft als ketelkuiser. En zij is ni gelukkiger of ongelukkiger dan gij en ik. Dus als ik straks mijn eerste orgasme ga hebben met die eene die straks ja tegen mij zegt en ookal voel ik er weinig voor en ookal weet ik ni of hij in mij zal kunnen komen want ik krijg mijn billen ni goe vaneen. Die kleven altijd zo wat tegeneen maar daar bestaan hulpmiddeltjes voor, zegt mijn vriendin Nancy die iets heeft met de Rob maar die willen nog geene echte sex voor ’t huwelijk omdat die denken dat dat ongeluk ga brengen dus de Rob heeft daar iets voor gevonden. Hij heeft van die lange vingers en vingert mijn vriendin Nancy maar eerst doet hij wat speeksel op zijne vinger en dat helpt. Ik heb dat ookal geprobeerd met mijne eigen vinger maar dat is mij ni gelukt want ik gekraakte ni goe tussen mijn billen maar ‘k vond het toch plezant ofzo. Alle ja, ’t idee alleen al. Mijn vingers riekte toen naar die één plaat van doornroosje die ik vroeger wel vier keer per dag afspeelde. Kende dat verhaal? Die prikt haare vinger aan een soort van spinnewiel en dan valt die in slaap maar dat spinnewiel is eigenlijk vergiftigd en dan komt er ne prins maar ni direct en die kust haar dan en dan wordt ze weer wakker. Allé, ik vertel het ni goe maar die plaat is door Hollanders gemaakt en ik versta ni alles even goed maar ik heb mezelf beloofd da’k mijn kind goe proper ga leren praten en mijn vader zegt dat dat goe is want dan kunnen we die plaat gewoon houden ofzo. Wat was ik aan ’t vertellen? Maar ik vind wel dat er soms ook plaats moet zijn voor emotie ofzo want ik schreeuw heel gaarne dus ik ga straks eerst die film zien met die bloem en dan mag hij is proberen en dan denk ik dat ik met de gedachte aan die film wel zal kunnen komen. Mijn moeder was ook zot van franse acteurs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s