Vrouwenredder tegen de muur.

En dan kom je een vrouw tegen, ze kijkt je aan met een blik zo van “red mij”en dan wil je dat doen en dan krijg je dit:please. You don’t understand, no-one does. When a woman makes the choice to marry, to have children; in one way her life begins but in another way it stops. You build a life of details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady so that your children can move. And when they leave they take your life of details with them. And then you’re expected move again only you don’t remember what moves you because no-one has asked in so long. Not even yourself. You never in your life think that love like this can happen to you.
Stomme buitenlanders, denk ik dan. Ik red nooit nog een vrouw buiten die van mij. Hallo?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s