De martelaar van de Colruyt.

Zijn er regels en wetten in de Colruyt?
D’r staan van die pijlen op de grond en vandaag maakte er mij iemand op attent dat ik in de verkeerde richting liep. En alsof dat dat nog ni genoeg was reed er in de volgende gang iemand in mijne rug. Ik keek naar de pijlen op de grond maar zag ze niet. De Colruyt plaatst in de eene gang pijlen en in de andere gang niet. In de eene gang vinden mensen dat ze je daar moeten over aanspreken en in de andere gang rijden ze in je rug. Het leven is soms heerlijk kafkaiaans. Of zou het nog zotter kunnen?

Ja natuurlijk kan het nog zotter maar daar heb ik het ni meer over want dan krijg je van die mensen die daar over willen praten en dat lijkt me alleen maar tijdverlies. Conclusie: houd uw zottigheid en laat ieder zijne weg zoeken. De laatste die dat heeft gezegd is ne martelaar geworden voor heel veel volkeren dus daar zit misschien wel muziek in. Ha – le – lu – ja!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s