6 Comments

 1. luister naar je hart
  je hart klopt voor je
  je hart doet alles voor je
  je lichaam klopt en leeft
  je beeft want jou mooi hartje leeft
  ynina.

 2. Sommige mensen crashen en kunnen het nog niet, naar hun lichaam luisteren…een collega van me is al 6 maand out omdat ze weigerde ernaar te lusiteren, hoe vaak ik het haar ook zei, bij koorts moet je thuis in bed liggen, niet aan je bureau zitten op t werk…
  Het is als vrouw dan, gevoelig luisteren naar de cyclus van je lichaam, leren dat vermoeidheid, vermoeidheid is en wie leert het, wie leert het niet? Geen idee…hulpmiddelen voor mij: lang single zijn 😉 en met jezelf leven, Wushu, Taichi…echte lichaam-tijd is dat, je lichaam op een andere manier beter leren kennen en aanvoelen. Ernaar leren luisteren…

 3. luister naar je hart je hart klopt voor je je hart bonst luister naaar je lichaam luister naar je hart je hart bonst alleen voor jou

 4. je lichaam doet soms raar soms beeft je dan heb je koud dan in je dromen lees je veel je krijgt nachtmerries of een prachtige droom maar weet je dromen komen ook uit en je hart klopt en bonst je bent in de wolken dan weet je niet meer wat je moet zeggen en dan plots opeens schrijf je een prachtig gedicht maar weet je volg je hart luister naar je hart luister naar je geest je geest en je hart zijn de beste vrienden met jou ynina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s