Verboden te Zuchten (le pressentiment)

verboden-te-zuchten-afficheVanaf morgen, donderdag 15 januari 2009 kan u deze film terug bekijken. En dit in Brussel in het gerenoveerde Flagey gebouw. Verboden te Zuchten. is een krachtige ode aan Brussel en aan de liefde.

Tijdens deze tournage verbleef ik in Brussel. Ik was nog jong, onervaren, kwam net kijken in dit vak en deed met deze film een pak ervaring op. We voelden ons als pioniers, ontdekkers van cinema zoals hij nog nooit was gemaakt in Vlaanderen. Voor minder gingen we niet. Het was een feest, soms een moeilijk feest maar dat kwam omdat de feestganger héél goed wist hoe hij het wilde. Tijdens deze tournage leerde ik Josse De Pauw kende en onze paden zouden nog dikwijls kruisen. Als vader, als tegenstander, als regisseur maar telkens als fantastisch collega waar ik veel van geleerd heb.  Verboden te Zuchten.,Nu komt hij in alle stilte terug en ik zou het fijn vinden mocht u hem even gaan bekijken. Als u in Brussel bent of er toevallig voorbij komt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s