O boosaardig geluk!

Hoe ouder ik word hoe stiller ik word en toch word het vanbinnen al maar lichter en lichter. De zwaarte valt langzaam van me af. Zo had ik hier gisteren een feest, een soort feest waar ik vroeger van had moeten zuchten en nu krimpt mijn hart ook ineen maar het is uit vreugde; een vreugdeskrimp. Ik voel me alsof ik stilaan uitgerust geraak van al wat geweest is. Yep, dames en heren, gedaan met de stuurman van het wilgenhout. We naderen de rivier vol dromen. O boosaardig en spottend geluk, daag me uit! Ik ben er klaar voor. Vandaag begonnen met de repetities van Bolleke sneeuw en ook dat zal schoon zijn. Komen zien met al uw klein en grote mannen vanaf 04 jaar! in  HETPALEIS

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s