de fietsoorlog – deel 1…

 

Wat begrijpen ze in België onder een fietspad?

-Een rode strook dure verf op het asfalt die plots eindigt en waar niemand rekening mee houdt.

 

Ik word als fietsgebruiker bijna dagelijks van mijn sokken gereden. En niemand die het ziet.

Maar nu heb ik er genoeg van, vanaf morgen neem ik harde voorzorgmaatregelen. De eerst automobilist die een poging doet om me van mijn fiets af te rijden zal het geweten hebben en  levenslang geweten. Nee, ze komen er niet meer vanaf met, “ik had u niet gezien, sorry…” om dan hun weg te vervolgen. Ze zullen bloeden door hun eigen toedoen. Ik ben strijdvaardiger dan ooit. Ik zal ze martelen dat het een lieve lust is. De fietspaden in en rond Antwerpen zullen bloedrood gekleurd zijn en oneindig. Misschien dat de dames en heren die weldra hun verkiezingslag moeten thuis halen zullen stoppen met die laatste nutteloze opsmukbeurten en het fietspadennet eens werkelijk onder handen nemen. Doe het nu en ge heb mijn stem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s