Droomhutbouwers

De werken aan mijn huis zijn inmiddels begonnen. Het stof kruipt tussen de het vele werk en de letters door.  Mijn zoontje van vier droomt – al sinds we hier wonen – van een boomhut. Dankzij het supersnelle internet kan je opzoek gaan naar “boomhutbouwers” maar dat levert buiten exclusieve verblijven in een boomhut niet al te veel op. Dus na het zoeken van aannemers ben ik nu opzoek naar een boomhutbouwer. Zoals mijn zoon het zegt, ” een droomhut”. Van waarop hij de wereld kan aanschouwen en misschien soms ook wel in kan slapen…”Ga je me dan niet missen?”, vraag ik dan. “Papa, ik ben in de tuin. Da’s vlakbij. En daarbij ik zorg er dan voor dat jij goed kan dromen.”. En weet je wat? Ik geloof hem. “Een droomhut zullen we bouwen en als de verbouwingen klaar zijn komt er ook een poes en die zal “minneke jef” heten!”, vervolgt mijn zoon die Jef heet. Met dit mini-miauwend creatuur met een staart zal hij dan de wereld veroveren vanop zijn droomhut. En vader werkt en ligt ’s nachts wakker. En zie mezelf als mijn zoon bij z’n moeder is al met “minneke Jef” een gesprek aan gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s