Diana Krall.

 

Diana Krall. Het lief van Elvis Costello, zijn vrouw. Gisteren heb ik haar in levende lijve gezien in de Bijloke in Gent op Gent Jazz festival . En ja, het klopt, deze vrouw heeft het en ze straalt. Ze is perfect gelukkig, zo zei ze zelf ,en toch zingt ze trieste liedjes met een overtuiging en hartepijn. Ik ben nu zelf ook stilaan in een periode gekomen dat ik heel gelukkig ben en toch schrijf ik nog steeds sombere teksten. Alsof je soms terug kijkt naar wat geweest is en dat je blij bent dat er niet meer is en op die manier schrijf je het van je af. Wat hierna, vraag ik me dan af? Paniek! En daar kan je dan ook over schrijven.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s