Straatfeest

 

Zondag is het straatfeest in mijn straat. Vorige week heb ik vlees besteld voor de bbq, ik was de laatste.Te Laat! Te Laat!  Gisteren stonden de tafels en stoelen klaar, iedereen spoelt zijn stoeprand nog even af en het feestje kan beginnen. Vorig jaar had ik dit huis net gekocht en werd toch al uitgenodigd op dit straatfeest. Toen kwam ik hier een beetje als vreemde eend in de bijt, zo alleenstaande vader zijnde. Maar sinds mijn komst zijn er al twee koppels uit elkaar. Ik weet niet of ik er iets mee te maken heb… Ben wel benieuwd naar de wilde verhalen over wie het met wie dan doet en het hoe en waarom van sommige gordijnen en of het nu klopt dat de nieuwe buren met oudjaar gewoon in hun bed bleven liggen in plaats van naar de straatdrink met vuurwerk te komen. Schande, vertier en dit alles in een volledig afgezette straat met springkastelen, bier en veel goeie moed. Het weer belooft goed te zijn dus dat komt wel goed. Ik zal af en toe naar de lucht kijken en denken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s