Den Kabouterberg afvegen!

Vandaag ben ik met mijn zoon mee op schoolreis geweest naar de Kabouterberg  in Kasterlee.

Berg op en berg af met 25 kleine pagadders. Ik doe dat graag. Ongegeneerd u amuseren met zingen, spelen, verwonderen over grote en kleine dingen. Het enige waar ik me op betrap is dat ik het lastig heb met andere kinderen hun kont af te vegen nadat ze gescheten hebben. Je eigen kind ben je zo gewoon maar een ander heeft een andere geur, een ander gewicht, een andere manier van handelen met dit ritueel. Ik vind het echt knap hoe die kleuterjuffen dat dag in dag uit allemaal doen. Om nog maar te zwijgen van een verpleegster. Hoewel ik vroeger altijd dacht dat de ideale vrouw een verpleegster is (en dat zal ook wel zo zijn voor vele mannen) vind ik het toch maar een vreemd gedacht als ik denk over wat ik denk dat ze allemaal moeten doen. Allé, voor ’t zelfde geld heeft ze nog de tanden van één of ander oudje in haare binnenzak steken. En wat heeft ze dan gedaan met dat oudje, die tanden of dat oudje bij haar?

 

Ben blij dat sommige mensen dat gewoon willen doen omdat ze dat graag doen. danku lieve wereld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s