mijn broer Luk.

Mijn broer Luk is veruit één van de grootste en beste theatermakers van deze wereld. Hij is een tijdje geleden naar Duitsland vertrokken en hij heeft daar binnenkort premiere van een nieuwe voorstelling. Vroeger zag ik al zijn stukken en nu zie ik ze via de trailers op zijn website en af en toe nog eens live. Hij is één van de weinige makers die in constante evolutie zit. Die durft te blijven verder denken in het maken van theater. Dat stuit soms tegen de borst, is soms te heftig, soms zelfs te bang maar blijft altijd moedig. Leve Luk, leve de Percevalinos! Leve de theatermaffia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s