instabiel snufje…

Maandelijks betaal ik een flinke duit aan Mobistar . Dagelijks zie je grote billboards met allerlei reclame over hoe goed en snel Mobistar wel niet is en nu heb ik al de hele namiddag geen mogelijkheid om te bellen en dit om, en ik citeer de lieve computerstem van Mobistar;”onze verbindingen zijn tijdelijk instabiel.” Nu mag je toch van zo’n firma verwachten dat ze voorzien zijn op een zekere vorm van instabiliteit maar niet dus. En wat is dat dan, instabiel? Wil dat zeggen dat de grote baas juist zijn lief heeft verloren en dat hij een beetje zit te bokken op zijnen buro en daarom het stopcontact heeft uitgetrokken? Nu ja, ik begrijp niet dat dit kan in deze moderne snufjeswereld maar ik kom er stilaan achter dat hoe meer snufje hoe minder er kans is dat een mogelijk probleem snel opgelost kan worden. Alsof er iemand een patent heeft op een snufje en roept;”kijk hier, EEN SNUFJE!” en al de omstaanders luid bravo roepen maar niemand van hen durft te vragen hoe je dat moet of kan maken als er iets aan is. Eindconclusie is dus dat een snufje ontstaat uit een zekere ijdelheid van een snufjesmaker, dat iedereen er bewondering voor heeft maar dat ze er tegelijk ook niet aan durven te komen wat het hele snufje vanaf de geboorte eigenliijk al instabiel maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s