beslissing op 2 benen.

Zoals mensen eindeloos kunnen leuteren over hoe ze dingen in de toekomst gaan besluiten vergeten ze soms om dingen te beslissen en blijven ze leuteren over het en waarom ze zullen gaan belissen als ze dat eene dan beslist hebben. Daar gaan duizende vergaderingen over, mensenlevens blijven onbeslist ronddobberen omdat ze nog niet tot een besluit zijn gekomen over wat ze ooit zullen beslissen. Hier en nu iets beslissen is blijkbaar voor de mensheid heel moeilijk. Dan kom je in dit soort situaties; “laten we er nog even over beslissen of we zullen beslissen over datgene wat tot een besluit moet lijden.” Laten we beslissen het hier nooit meer over de besluiteloosheid van de vezel mens genaamd te hebben of iemand anders zou iets anders belissen en dan kunnen we er misschien wel over praten. Einde beslissing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s