Brussel.

 

We liepen door Brussel. Brussel ligt op een berg, weet je dat? We keken vanop het dak van parking 58 over Brussel. We veroverden de wereld of toch de onze. We aten een broodje bij de Suisse en wisten dat we volmaakt gelukkig konden worden als we dat maar wilden. En zij, ze zong in de AB en we liepen er voorbij. Je bloed bleef hetzelfde, je hartslag ging te snel en de wind nam je mee. Uit mijn handen, weg van mijn lichaam, daar waar je altijd zal zijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s