PONT’s eerste projecten.


Wat is PONT?

“Pont”, een draagvlak/platform dat bijzondere projecten en bijzondere mensen individueel opvolgt en bruggen bouwt naar een verder bestaan. Stefan Perceval is reeds enkele jaren een kruistocht begonnen om jongeren vanuit wie en wat ze zijn te laten werken aan artistieke projecten (vooral theater). Deze ervaring leerde dat er in jongeren nog veel meer verscholen lag dat kansen dient te krijgen! Sluimerend talent dat dringend vraagt om te worden ondersteund!
Vanuit deze bevindingen vonden we in de provincie Limburg (dienst Cultuur) , het Dommelhof Neerpelt, productiecentrum TAKT, kunsteducatieve organisatie De Veerman en Stefan Perceval als artistiek aanstuurder de juiste combinatie om een talentplatform uit te bouwen.

PONT presenteert:

Donderdag 07 februari 2013 presenteert PONT; HOE WORD IK GROOT?.
Stefan Perceval gaat voor een tweede maal aan de slag in Zonneweelde Lommel. Een school voor buitengewoon onderwijs waar hij vorig jaar in opdracht van Canon cultuurcel, “Zwarte Engel” maakte. Met dezelfde groep zet hij verder stappen in het ontwikkelen van hun talenten in een sociaal, artistiek en kunsteducatief project.

HOE WORD IK GROOT? Première: 07 februari 2013 om 19.00u in cc Adelberg te Lommel (B).

Maandag 11 februari 2013 zoekt PONT ACHTER DE KLANK.
Onder leiding van bekend koorleider Hans Primusz start PONT een project met twee dagcentra voor mensen met fysieke en mentale beperkingen uit Leopoldsburg. Samen met hen gaat Hans opzoek gaan naar “hun stem”. Wat is de klank achter hun klank?  Een presentatie van dit project vindt plaats op      maandag 11 februari 2013 om 14.00u in cc Leopoldsburg (B).

Voor beide presentaties is reservering niet verplicht, aanwezig zijn wel!

http://www.ponttalent.wordpress.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s