verdwalen

Ik laat me dezer dagen graag verdwalen in de haven. Elke plek heeft de maat die het nodig heeft en in een haven gaat het om grote dingen. Daar is ruimte voor nodig. Daarom hou ik tijdens deze dagen meer van een havengebied of een industrieterrein dan van een binnenstad. Het lijkt wel of de binnenstad is afgestemd op het gemiddelde kerstpakje. Vanaf maandag breng ik weer veel tijd “onderweg” door. Pas kaarten en planningen in elkaar en kom telkens tot de vaststelling dat dit puzzelen een strijd is die maar één kaart winnen kan. Omdat gebieden en gebouwen elkaar overlappen maar de richtingen niet kloppen. Op www.ponttalent kan je verschillende van de projecten die nu in de steigers staan volgen en zien of ik de oriëntatie niet kwijt raak. Hoewel niks zo fijn is als verdwalen want weten waar je bent heeft vooral te maken met het kennen van je positie ten opzichte van de punten, lijnen en richtingen om je heen en dat is me te algemeen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s