mijn vader is een vogel.

In opdracht van Het Vredescentrum van de Provincie en de Stad Antwerpen schreef ik deze tekst. Met de cd “al negentig jaar nooit meer” en een reeks korte oorlogsverhalen – speciaal voor dit project verzameld en geschreven – wil men de kloof tussen heden en verleden overbruggen.

De cd kan jarenlang gebruikt worden in de aanloop naar Wapenstilstand. Leerkrachten kunnen hiermee op een sprekende manier stilstaan bij ‘oorlog en vrede’ en het belang van herdenken. Mijn vader is een vogel, kan je hier beluisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s