pers en publiek over Coupure

Op 6 februari van het volgend jaar speelt COUPURE in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Pers en publiek zijn laaiend enthousiast.

“….Het was voor mij als toeschouwer  onmogelijk om niet bevangen te worden door de beelden die door de acteurs met de meest minimale middelen werden opgeroepen.  Toen ik na afloop van de voorstelling terugreed naar de Randstad via de Zeelandbrug waar het water van de Oosterschelde  door de harde wind werd opgezweep en vervolgens door de ‘ rampeilanden’ Schouwen- en Duiveland en Goeree-Overflakkee  reed had deze beklemming mij nog steeds niet verlaten en hoorde ik in mijn herinnering weer de  wanhopige stem van de radiomroeper die op zondag 1  februari  de elkaar steeds sneller opvolgende rampberichten meedeelde.  Kortom een voorstelling van grote klasse die mij bij zal blijven….”

Meer reacties en persartikels kan je lezen bij theaterzeelandia.nl

ldmCoupure12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s