Hoe ziet de wereld mij?

Op zaterdag 12 mei en zondag 13 mei 2012 spelen de dames en heren van opvang- en begeleidingscentra voor volwassen personen met een verstandelijke beperking HET BERKENHOF  en ’t BRUGSKE  uit Leopoldsburg “HOE ZIET DE WERELD MIJ?”. Een voorstelling onder impuls van cc Leopoldsburg die vertrekt vanuit de concrete leefomstandigheden die hen omringen. Zo maken ze kennis met de diversiteit van hun leefwereld op een beeldende en verhalende manier.

Daarnaast laten Stefan Perceval en Marit Stocker de acteurs en het publiek kennismaken met al wat het theater te bieden heeft in vorm en inhoud, sinds het ontstaan van de kunstvorm. Door zelf deze producties te maken, met volwassen personen met een verstandelijke beperking, plaatsen we ze voor het publiek in een toegankelijk en enthousiasmerend kader.De toegang is gratis. Wel graag vooraf reserveren op 011/34 65 48 of reservatie@ccleopoldsburg.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s