fijne reacties op “de zwarte engel”

*“Vandaag gezien in De Singel. Een mooie, ontroerende en hoopvolle boodschap. Veel waardevoller dan gelijk welke theoretische uiteenzetting.” Diana

*“De zwarte Engel was top! bam d’erop, zonder omwegen, eerlijk, authentiek, breekbaar, zelden zoveel filosofen op één scène gezien, ‘ik vind de wereld waterachtig’, een vat emoties op scène én in de tribune, kwetsbaar, magisch hier en nu theater
knap gecoacht / geluisterd door Stefan en co, meer van dat.
wordt de voorstelling nog getoond? waar? wanneer?
op tournee!” Kris.

*“Mooie, breekbare, eerlijke voorstelling gezien van Buso-leerlingen uit Lommel…”Peter

*“…Chapeau voor hun concentratie, respect voor elkaar. (ook tijdens de repetities) Ze stonden er samen! Ze zijn duidelijk begeesterd begeleid geweest. ….En wat een energie! Toppie! Nog van dat.”Nelle.

*“…Gisteren vroeg iemand me of je een goed regisseur bent. Dat weet ik niet, daar heb ik geen kaas van gegeten. Maar je maakt  en doet prachtige dingen. En voor je talent om het beste uit mensen te halen, heb ik grote bewondering.” Sylvie.

*“…Er is geen schoner bewijs van cultuuronderwijs en de mogelijkheden voor de eigen groei (talenten zijn daar een aspect van) dan met een groep jongeren waar voor velen de hoop al per definitie verloren is. Een groep die we vaak met veel zorg en middelen uit ons blikveld houden. En die jij nu-zonder enige betutteling- met een bus aanvoert en voor onze ogen zet, op een podium dan nog wel.….” Dirk.

*“’t was schoon…echt indrukwekkend….”Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s