Luik.

Terwijl de jaaroverzichten de beelden tonen die we dit jaar in herhalingen hebben gezien ben ik aan het werk in het hart van Luik, Outremeuse.  Een verzameling van kleine café’s  waar je ’s middags een goedkope dagschotel kunt krijgen. Luik is wantrouwig deze dagen en ver van wat Simenon beschrijft in zijn boeken. Zielloos ligt de kerstmarkt er bij, inspiratieloos strompelen mijn studenten door de straten en een dag te vroeg starten de openbare diensten met hun staking. En het ergste is dat de  prostituees in de straat waar ik woon me kennen en geen enkele moeite meer doen om me binnen te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s