Wolven & Inspiring speech.

Wolven zijn van nature geen vijand van de mens zijn, en als dat soms zo lijkt, komt dat doordat wij een ach­tenswaardige wolf verhinderen om vrijelijk te genieten van wat de wereld hem te bieden heeft!

Om dit aan u duidelijk te maken nodig ik u volgende week donderdag, 24 november 2011, uit tijdens de Dynamodag in Genk waar ik samen met de studenten van Buso DE WISSEL uit Genk een kort voorproefje geef van twee halve dagen werken. En aanstaande woensdag, 23 november 2011, trap ik samen met mijn schoonzus, An Nelissen, een nieuwe editie van INSPIRING SPEECH af waar ik tijdens deze driedaagse een kleine workshop geef. Voor beide momenten is er nog plaats dus u bent van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s