laatste week Gezjost.

“Gezjost” is een poëtische en beeldende voorstelling die deze zomer voor heel wat controverse zorgt op de Zomer van Antwerpen.  Stefan Perceval schreef en regisseerde “Gezjost” in opdracht van het vredescentrum in Antwerpen .

“Gezjost” vertelt het verhaal van leeuwentemmer, dierenvriend en in – zichzelf- prater  Jozef Kets en zijn compagnon Maarten. Maarten was tot twee jaar geleden leraar maar mag na een ongeval geen les meer geven, mag zelfs geen voorlees – ouder zijn en zal waarschijnlijk als 32 jarige levenslustige jonge man op pensioen gesteld worden. Als “geïmporteerde” Antwerpenaar weet Jozef Kets alles over zich aanpassen en uitvergroten in de tweede grootste havenstad van Europa.

Jozef is dan ook  bereid het meisje dat bij hem aanspoelt te helpen  in haar worsteling met haar nieuwe identiteit maar er zijn grenzen aan solidariteit.

22 september 2011 is deze voorstelling nog te zien in HET DOMMELHOF in Neerpelt in het kader van het TAKT – festival.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s